Zamknij Witaj! Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto tutaj. Rejestracja jest szybka i nie wymaga wypełniania skomplikowanych formularzy!
www.SunOnline.pl - strona głowna
+  SunOnline
|-+  Klasy» Shadow» Zwiastun klasy Shadow
Login:
Hasło:
Strony: [1] 2 3
Drukuj
Autor Wątek: Zwiastun klasy Shadow  (Przeczytany 5198 razy)
Dette
Użytkownik
**

Nick: Dette
Klasa: Dragon Knight
Wersja: Europejska

DK <3

: Listopad 15, 2009, 22:16:33

5 klasa SUN - Soul of the Ultimate Nation

Macie tutaj kilka filmików odnośnie 5 klasy ( SHADOW )w Soul of the Ultimate Nation

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=K-VT1lMUkTo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=K-VT1lMUkTo</a>

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=dZtSIRbIHL4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=dZtSIRbIHL4</a>

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=HW9ksp5Hbes" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=HW9ksp5Hbes</a>
« Ostatnia zmiana: Listopad 15, 2009, 22:28:55 wysłane przez Dette » Zapisane

Layto - DK
Dette - DK
Envyl - VK
Uśmiech
Smoothy
Użytkownik
**

Nick: GlobtroteR
Gildia: ----
Klasa: Elementalist

Odpowiedz 1 : Listopad 15, 2009, 23:19:17

No naprawdę ciekawie zapowiada się ta postać.
Niesamowita szybkość, ładne skile , miły dla oka secik no i ten mieczyk zeje***ty xD

Będzie sie działo ... tylko ciekawe kiedy to u nas wejdzie
Dette
Użytkownik
**

DK <3

Odpowiedz 2 : Listopad 16, 2009, 10:58:03

Postać równiej mi się spodobała i postaram znaleźć więcej info o niej Język . Może nawet jakis build zrobię ale najpierw muszę poczytać troszkę Uśmiech

Layto - DK
Dette - DK
Envyl - VK
Uśmiech
Vicarious
Aktywny użytkownik

Nick: Vicarious
Gildia: szukam ;)

"May the force be with you"

Odpowiedz 3 : Listopad 16, 2009, 16:24:22

świetna robota. podeślę jeszcze 1 ciekawy filmik o ile zlokalizuje go na YT bo coś nie mogę go odszukać ;/ Ten mieczyk wzorowany na anime Bleach?? xD

Vicarious - 63 lvl ether/int elementalist
Vicari0us - 40 lvl summon/ agi valkirie

"Cofnij się do tyłu" -.- Masło maślane mode...

HALL OF FAME!! xD Nie gram już... Ale chętnie pomogę Mrugnięcie Zawsze możecie na mnie liczyć Mrugnięcie
miskervbh
Headshot w głowe xD
Użytkownik
**

Nick: Dannel
Gildia: szukam ^_^

Odpowiedz 4 : Listopad 16, 2009, 16:48:21

prawdopodobnie tak zanpaktou renjiego ... wszyscy juz to kopiuja nawet w aionie jest ...
Dette
Użytkownik
**

DK <3

Odpowiedz 5 : Listopad 16, 2009, 16:57:25

Fajnie i efektywnie to wygląda . Ciekawe jak inne skile wyglądają ;] , jak ktoś znajdzie jakieś filmiki to niech mi da to wkleję albo niech sam to uczyni Język

Layto - DK
Dette - DK
Envyl - VK
Uśmiech
przemekj
Nowy Użytkownik
*

Nick: Jazon
Gildia: Abyss

Odpowiedz 6 : Listopad 28, 2009, 02:56:47

Odpowiednik Thief'a z Kal-Online, Ghan'a z Rohan Blood Freud itd.
Postać może i ciekawie wyglądająca ale to nadal archer z bronią ręczną, ani lurer ani pożądny attacker.
chyba że kolejny raz bardzo pozytywnie mnie SUN zaskoczy

Jazon - Dragon Knight / Dragonic / Str - lvl 7x
Emergency - Valkiria / Offence / AGI - lvl 7x
Panther - Elementalist / Circle / INT - lvl 7x
Vatra
Nowy Użytkownik
*

Odpowiedz 7 : Grudzień 29, 2009, 10:46:46

I jak jakieś nowe informacje macie, odnośnie nowej klasy?
przemekj
Nowy Użytkownik
*

Nick: Jazon
Gildia: Abyss

Odpowiedz 8 : Grudzień 29, 2009, 21:46:11

podobno początek nowego roku...

Jazon - Dragon Knight / Dragonic / Str - lvl 7x
Emergency - Valkiria / Offence / AGI - lvl 7x
Panther - Elementalist / Circle / INT - lvl 7x
iskiera
Nowy Użytkownik
*

Odpowiedz 9 : Grudzień 31, 2009, 00:25:19

zapewne 80-90% graczy przerzuci sie na shadow'a w dni pojawienia sie owej postaci.
Yokko
Nowy Użytkownik
*

Nick: Yikka

Odpowiedz 10 : Styczeń 21, 2010, 15:42:25

Taki typowy thief/assasin...Uśmiech
Mi tam się bardzo podoba tym bardziej że uwielbiam klasy tego pokroju (ciche acz szybkie ataki itp itd) jednak ciekawi mnie kogo jeszcze wymyślą?
Bo normalnie to panowała równowaga (2klasy męskie i 2kobiet do wyboru) i sądzę że twórcy postarają się zachować tę równowagę (tzw nie zdziwiłabym się gdyby następna postać po shadow okazała się być płci pięknej choć oczywiście mogę się mylić...)
No i zgodzę się z postem powyżej - po wejściu nowej postaci grubo ponad połowa ją będzie chciała opanować:P
Ultima
Nowy Użytkownik
*

Nick: Ultimaa
Gildia: RTH

Odpowiedz 11 : Styczeń 21, 2010, 17:40:20

Mi tam się bardzo podoba tym bardziej że uwielbiam klasy tego pokroju (ciche acz szybkie ataki itp itd) jednak ciekawi mnie kogo jeszcze wymyślą?
Bo normalnie to panowała równowaga (2klasy męskie i 2kobiet do wyboru) i sądzę że twórcy postarają się zachować tę równowagę (tzw nie zdziwiłabym się gdyby następna postać po shadow okazała się być płci pięknej choć oczywiście mogę się mylić...)
No i zgodzę się z postem powyżej - po wejściu nowej postaci grubo ponad połowa ją będzie chciała opanować:P
A później pewnie i tak większość z nich wróci do swoich dawnych postaci ;p A co do równowagi to nie wiadomo. W Mu Online (też gra webzenu) są 2 kobiety na 4 facetów. A długo było 4 facetów na 1 kobietę Mrugnięcie
Yokko
Nowy Użytkownik
*

Odpowiedz 12 : Styczeń 21, 2010, 18:53:15

A później pewnie i tak większość z nich wróci do swoich dawnych postaci ;p A co do równowagi to nie wiadomo. W Mu Online (też gra webzenu) są 2 kobiety na 4 facetów. A długo było 4 facetów na 1 kobietę Mrugnięcie
No w sumie racja, jednak tam od praktycznie początku była przewaga facetów podczas gdy tu myślę że autorzy postarają się zachować równowagę (A przynajmniej mam taką nadzieję...)
Co do powrotu do starych postaci niestety(/na szczęście?!) ale będę musiała się z tobą zgodzić... w prawie każdym (jak nie każdym) mmo po dodaniu postaci tak jest. Jednak myślę że sporo zwolenników tego typu gry przy nim pozostanie, albowiem zapewne nie tylko mi thiefa tu brakowało już pomijając zwolenników klątw oraz ogólnie nie czystej magii...
Hamskohamskiham
Nowy Użytkownik
*

Odpowiedz 13 : Styczeń 23, 2010, 17:25:16

Mam pytanie do osób, które już grały tą postacią na jakiś Tajwańskich serwerach.

Jakie istnieją drogi rozwoju Shadowa? Zakładam, że jedna nastawiona bardziej na walkę orężem, a druga na magię. Jednak, gdyby ktoś się bardziej orientował, to proszę o odpowiedź.
Yokko
Nowy Użytkownik
*

Odpowiedz 14 : Styczeń 23, 2010, 18:20:32

Nie grałam, ale nie wiem czy wiesz (tzw czy ktoś prócz mnie zauważył) że w grze zostały już wprowadzone powoli bronie dla tej klasy (taki koleś z walizką niedaleko kupna słabszych broni w pierwszym mieście po lewej stronie mapy - wiem że nie dokładnie opisałam, ale naprawdę nie jest za trudno go znaleźć)
Po prostu obejrzyj je wg wymagań i powinieneś mieć odpowiedź:)
Jednak w woli ścisłości jest tak jak mówisz - jedna droga do walki typowo fiz druga od brudnej magii:P
Strony: [1] 2 3
Drukuj

Skocz do: