Zamknij Witaj! Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto tutaj. Rejestracja jest szybka i nie wymaga wypełniania skomplikowanych formularzy!
www.SunOnline.pl - strona głowna
+  SunOnline
|-+  Klasy» Valkyrie» Life Spirit
Login:
Hasło:
Strony: [1]
Drukuj
Autor Wątek: Life Spirit  (Przeczytany 226 razy)
Foolloow
Użytkownik
**

Nick: Foollo0w
Klasa: Elementalist
Wersja: Europejska

: Czerwiec 15, 2010, 14:00:10

Przeczytałem build Vicariousa. Jeden player go bardzo skrytykował więc postanowiłem sprawdzić jak to z tym Lifem jest. Okazało się, że dużo osób uważa, że w zupełności wystarcza na 1lvl do buffowania bo to czy ma 20 czy 55lvl to mała różnica bo i tak deda po paru hitach.

Atsuri
Aktywny użytkownik

Nick: Valiana
Gildia: Kto chętny? ;>
Klasa: Valkyrie

Odpowiedz 1 : Czerwiec 18, 2010, 19:59:44

Hmm..to może te osoby powinny pozostać przy battlerze? Język A tak szczerze to lvl 20 a 55 stanowi moim zdaniem różnicę. Przykład? Lvl 20 Life Spirit wystarczy, żeby pokonać bossa Ether Sorcerer na 2gim dungu w Forest of Beasts, bo nie pada tak szybko, jak sam gracz o dziwo O.o. Jasne, że silniejszy Life Spirit (wyższy lvl skilla) lepiej sobie poradzi z kolejnymi bossami w rozdziale I i II.

Do samego buffowania to tak, owszem, styka lvl 1 skilla Life Spirit, ale coś takiego można zrobić po resecie statów (przedmiotem z Cash Shopa Język) po lvl 55, gdy mamy już battlera.
Bo jak oni sobie niby wyobrażają grać solo Valką Agi/Sum od lvl 40 do 55 z 20 lvlowym Life Spiritem? Chichot Chichot
mcnitan
- - - -
Użytkownik
**

Nick: Unitra
Gildia: Diamond
Klasa: Elementalist

Hybryda - 96 lvl

Odpowiedz 2 : Lipiec 27, 2010, 19:05:18

Stary temat to już jest ale się wypowiem.
Mam już pewien poziom walkirią
i...
do 55 lvla mój life spirit z def buffem bez najmniejszego problemu blokał dosłownie wszystko, każdego bossa, każdego captaina wraz z całym spotem. Więc nawet jeśli chcesz korzystać ze spirita jako sam bufecik to max lvl ci się przyda bo zwiększa manę. A więcej many to większa wydajność bo w końcu ty też musisz mieć JEJ troche na re-summon i buffy.

Intell - walkiria summoner - 79 lvl.
Unitra - elementalist hybryda - 96 lvl i ciągle rośne:)
Strony: [1]
Drukuj

Skocz do: